Thursday, May 17, 2012

~ Berangan Dulu London - Paris ~

Ya Allah teruja giler semalam pas Kak Ana announce next trip company adalah ke London - Paris selama 8 hari 6 malam. Trip akan pegy pada bulan Mac 2013.
3 malam di London dan 3 malam di Paris.
F.O.C ok!!!
> penginapan 5 star hotel
> makan minum VVIP
> tiket flight lagi
Bawak duit shopping je u olls.....mau tak giler dibuatnya. Dah nak start meroyan ni........ saper yang taknak pegy kan kalau dah company offer free. Balik dari kelas semalam memang susah nak lelap mata. Ye la masing-masing bagitau sana memang khas untuk honeymoon punya. So yang baru kawen & yang dah lama kawen nak gy honeymoon aper lagi ni la masanya. Tapi bukan bermakna yang single takleh pegy ek. Janji leh jejak kaki kat kota London & Paris bukan senang oooo. Kalau gy ngan duit sendiri memang masak la. Maunya tak sebab bukan sehari dua kot.....jom layan jap gambar angan-angan aida. Dah la dalam nona baru-baru ni ade tayangkan pasal London, ngan style Neolofa berpakaian teruja nak pakai macamtu. Hahahaha berangan-berangan dulu......kalau kat Malaysia memang takleh la nak pakai macamtu.
Jom tengok apa yang menarik kat London.
London Bridge

London Eye

Rupa-rupanya macamni London Eye dari dekat, macam kapsul plak.

New Bus Duble Dacker

Mak ai 5 star hotel kat London

Now showing Paris.....

Eiffel Tower
La Fayette Shopping Centre
kalau tengok ukiran tu fuhh memang terbaik patut la semua jenama designer ade kat sini

Adakah hotel ni akan jadi penginapan di Paris???
kita tunggu!!!!

So semua berpeluang menikmati semua ni. Peluang orang dah nak bagi aper lagi grab je la kan. Bukan dapat pegy free je malah u olls boleh prepare duit untuk shopping sekali. Ya Allah bestnya. So kalau u olls  nak tau how nak pegy London & Paris secara percuma boleh 
direct call
AIDA 013-9500953


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...