Wednesday, May 23, 2012

~ Balik Kampung Hoyey!!! ~


Lama giler kot tak balik kampung naik flight biasa drive je balik ganu. Kali ni memang terpaksa naik flight cause 24hb balik ganu then 26hb nak balik KL balik takut penat plak nanti cause 27hb ade seminar khas untuk diamond plak. So daripada sakitkan badan better mudahkannya je. Hehehe. Dah lama tak book jenuh gak sebab kadang-kadang line internet ni macam hampes skit kan. Tapi akhirnya berjaya jugak. Dah la last minute punya booking. Tak sabor nak balik sebab nak teman my mum cari aper yang tak cukup lagi untuk persiapan gy umrah. ALhamdulillah semoga dipermudahkan olehNya walaupun baru-baru ni ade dugaan yang menimpa. Biasa la hidup ni kalau takde dugaan bukan kehidupan namanya. Setiap dugaan ade hikmahnya. Ya Allah balik ganu ni leh la gy shopping kat Pasar Kedai Payang sudah lama aida tak ke sana, mesti banyak design batik & sutera yang baru-baru. Mode excited. Wokeh pasni ikuti pengembaraan aida ngan my mum.....hehehe!!!
Opps lupa satu lagi orang-orang ganu yang nak try pakai Premium Beautiful or dapat something free from me leh la call direct aida 013-9500953 okes dear!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...