Saturday, April 7, 2012

~ Which one better ~

Kadang-kadang bila tengok gambor sendiri nak tergelak pun ade, ye la macam-macam style pakai tudung, ikut peredaran la katakan tapi baru-baru ni old fesyen jap sampai orang cakap macam budak sekolah. Ye ke??? Tapi which one better??? ntah main pakai jer.....

ni memang style yang selalu pakai simple jer.....nampak muda gitu. Hehehe

style macam ni lagi senang sarung je, but ade setengah tu cakap muka nampak matang bila pakai macam ni.....ye ke?

 Hari tu 1st time pakai macamni kecoh satu ofis duk perli Yuna....Yuna...Yuna.....hahaha kaw-kaw kena perli

Stye macam ni takkan pakai la gy ofis, biasa event tertentu. Ok ke? sebab ade orang cakap tak sesuai ngan aida.....mmmmm!!!

Dah lama tak pakai tudung bawal, sampai member kat ofis pun tak kenal.....hahaha lawak jer. Dah berkurun tak pakai sekali nak pakai punya la aduiii!!! berpeluh mak gitu.....



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...