Friday, April 13, 2012

~ Last Month Rebate ~

Ya Allah sekejap je dah masuk last month untuk promosi Premium Beautiful, pasni memang tak dapat nak bagi harga murah la cause rebat dah takde. Jangan nangis-nangis k......baru-baru ni aida dah buat Harga Runtuh memang harga lain dari promo, but now promo on aper lagi grab je la. Bukan senang Premium Beautiful nak ade promo.....rebat dari RM600++ hingga RM4500 u olls leh dapat!!!


 Nak tau tentang berapa special offer yang u olls leh dapat kena la call 
aida 013-9500953 

kalau tak melepas gitu!!!
kalau malu nak tanya boleh 
inbox kat FB or email terus ke aimal_13@yahoo.com

Bukan tu je u olls leh dapat free gift special lagi.....



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...