Wednesday, April 18, 2012

~ Jonker Walk ~

Wah lama dah balik dari Melaka tapi baru nak update, hehehe. 1st time menjejakkan kaki ke Jonker Walk. Dalam Malaysia pun lum habis ronda tapi Night Market kat Hong Kong ngan Bentan Market kat Vietnam dah sampai. Aper kes? Hehehe dah orang bagi peluang pergi kan ape lagi grab je la walaupun bukan semua tempat dalam Malaysia lum jejak. Coming soon....
Best jugak kat Jonker Walk ni macam-macam barangan kraf ade, kebetulan plak masa gy sana sebab ade kursus so ambik peluang la. Kat sana siap ade persembahan dari uncle & aunt yang memang berusia gitu. Tapi memang menarik.
Tadaaa pembuka pic sesuai tak??? 


Kak zana pakai lelaki punya.....sempoiii!!

  minah sya yang sengal.....

 
sempat gak tengok diorang menari



Ya Allah orang yang tangan takde pun berusaha untuk dapatkan duit ni plak kita yang cukup anggota...












 
semua cute-cute je kan geram je tengok......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...