Monday, April 16, 2012

~ Johor Premium Outlet ~

Sabtu baru ni jejak jugak kaki ke Johor Premium Outlet, selama ni dengar jer orang cakap tak pernah sampai. Sampai je tengok kereta tak banyak tapi majoriti orang Singapore la. Maybe aida sampai masa tu dalam kul 11 pagi tu tak ramai sangat, then kemungkinan jugak sebab gaji lum dapat kan. Asalnya nak window shopping jer tapi macam tak puas hati la plak asyik masuk je kedai tak beli apa-apa, last-last grab la jugak Skinny Jeans Levis ngan perfume Diesel. Wah teruja giler la tengok barang kat situ. Tapi memang panas giler la masuk kedai kena aircond pastu kuar panas terik memang terbaik la.

grab 3 helai lagi skinny jeans
 
 
perfume bau sangat manis......I LIKE!!!



- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...