Monday, April 23, 2012

~ Harga Runtuh Premium Beautiful ~

Ya Allah hujung bulan ni harga runtuh Premium Beautiful dah nak berakhir 30/4/2012........sayang sangat kalau terlepas cause after ni dah takde dapat harga macamni. Seram je dengar. Kalau before ni ramai yang tanya dah takde promo ke? sekarang ni la after ni memang takde la. U olls bayangkan lah dah la dapat harga runtuh pastu dapat banyak plak free gift. Pastu harga runtuh plak mencecah RM600++ tu.....




Harga Normal                                     Harga Promo
Saiz Kecil  = RM2400                            Saiz Kecil  = RM2000
Saiz Besar = RM2600                            Saiz Besar = RM2200

But you olls leh dapat harga lagi special if contact 
aida 013-9500953 

bukan tu je you olls jugak akan dapat

Free Sebotol Natural PB Wash 
untuk mencuci Premium Beautiful

 Free Sebotol Celgynic
dimana ia boleh membantu : 

~ nak berdiet 
~ nak kuruskan badan 
~ menguatkan sel sel badan 
~ cegah penyakit kulit 
~ turunkan kadar kolestrol dalam darah 
~ kuatkan jantung 
~ meningkatkan daya ingatan (tak mudah nyanyuk) 
~ bertindak sebagai kolagen yang mana mampu kuatkan rambut serta kuku  

 Free Sample Lactolite
di mana ia membantu :
~ mencuci usus dengan membuang segala toksin, lemak dan minyak dalam usus
~ mencantikkan kulit
~ mengelakkan kanser usus
~ nak kuruskan badan

Last but not least
 Wow free gift from Vietnam!!!

Grab now sementara masih ade peluang!!!

AIDA 013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...