Tuesday, March 27, 2012

~ Seminar Seberang Laut - 2nd Day Vietnam ~

Bangun-bangun pagi terus bersemangat cause 2nd day kat Vietnam banyak tempat yang bersejarah then cara hidup warga Vietnam we olls dapat tau di samping shopping....hehehe. Perkara wajib tu. 
 Dalam toilet pun sempat lagi.....

 Hari ke2 kat Vietnam we olls pergi ke Water Puppet Show....wah teruja kejap biasa tengok atas pentas but kali ni tengok dalam air. Macamana tu, orang yang gerakkan tu plak macamna ek. Terpikir-pikir gak but still tak dapat tahu. 

Bersedia nak tengok Water Puppet Show with CDM Salha
Wah lelaki-lelaki hebat gitu....
 Macam-macam ada gaya menari.....
 Hebatkan water puppet show dalam air lagi
Hebat....

Walaupun tak paham percakapan diorang but gaya patung tu we olls tahu la cerita tentang kehidupan diorang kat Vietnam.....so sweet!!! Pastu we olls ke Muzium plak kat sini sangat tragis dan sedih once bila tengok gambor diorang.

 War Miseum
Ketakutan yang sukar dibayangkan

 Giler ah....

Aida celah tayar je....

 Sempat snap pic with CDM Hanis Haizi

Kanak-kanak vietnam zaman sekarang tanpa rasa ketakutan lagi

 With CDM Kak ANa dan CDM Abg Lan padahal nak naik bus tapi still sempat.....
peluang bukan selalu ade

 Arak yang telah diperam ngan binatang berbisa.....eeee geli jer, ni kat kilang kopi.....

Very interesting kan....


 Jalan-jalan plak kat Hard Rock Cafe, rock gituu!!!

Setelah penat bershopping kita minum dulu.....

ni plak masa shopping kat night market Ya Allah berebut-rebut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...