Monday, March 26, 2012

~ Seminar Seberang Laut - 1st Day Vietnam ~

Seminar seberang laut di Vietnam pada 18hb Mac 2012 memang kenangan yang tak dapat dilupakan, before ni ke Hong Kong tapi lain negara lain gaya hidupnya. Mula-mula menjejakkan kaki di bumi Vietnam memang berbeza sangat terutama daripada segi traffic memang menakutkan. Sampai kitaorang yang duduk dalam bas boleh menjerit tengok gelagat pengguna jalan raya. Maunya majoriti warga Vietnam menggunakan motosikal  sebab kereta sangat mahal kat sana, kalau u olls tengok pun mesti macam nak menjerit. Bawak motor dekat giler kot ngan bas, macam tak takut kena langgar pun. Yang pelik kat sini walaupun traffic amat horror tapi tak pernah accident. 1st day group green leaders adalah hijau so nanti u olls akan nampak dalam gambor pakai baju hijau je semua. Tapi syok tu sebab ramai-ramai kan orang tengok siap ambik gambor, hehehe macam artis plak. Memang masa kat KLIA kitaorang memang glamour la. Taknak citer panjang jom tengok gambor-gambor sepanjang aida kat Vietnam!!!
ERL transit ke KLIA

With Aliah & Kak Linda dalam Vietnam Airlines

Selamat sampai di Vietnam

Muka excited sampai Vietnam

Fuh dahsyat punya traffic

Layanan bak tuan puteri sampai je dihidangkan ngan jus....I LIKE!!!

 My room number
Bilik besar & selesa

Terbaik....

 Pemandangan menarik dari bilik, betul-betul VVIP

snap jap before pergi shopping

Giler ah murah-murah jom borong cotton at Bentan Market
 
Makanan memang 1st class

Malam shopping lagi at Night Market

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...