Tuesday, March 13, 2012

~ Exclusive Business Meeting ~

Ahad lepas CDM Hanis adakan Exclusive Business Meeting di Woman Intitute's Management, TTDI untuk bizz partner yang baru dan jugak yang lama especially yang bakal diterbangkan ke Vietnam pada 18hb ni. Wah teruja sekejap bila ingat nak gy Vietnam but bizz partner tetap diutamakan dulu before we olls berangkat ke Vietnam. Ya Allah memang bertuah sangat ditemukan ngan group hebat ni, ye la pelopor utama bizz melalui FB dan blog. Kalau u olls taip je Premium Beautiful mesti nama Hanis Haizi dan Salha Zain antara yang kuar kat 1st page google. Tapi betul zaman sekarang semuanya melalui internet so bizz memang mudah. Jauh ke dekat ke hanya dihujung jari je. But dalam group ni semua tu diajar, mcmana nak buat FB dan Blog. Aida dulu pun bukan pandai sangat nak buat benda ni semua maklumla buta IT skit. Hehehe. 
Tapi semalam siapa yang hadir memang banyak sangat ilmu yang dapat, speaker pun bukan calang-calang semuanya CDM hebat daripada group CDM Hanis. Bayangkan betapa diorang nak kita berjaya macam diorang jugak sampai semua tu diajar daripada zero.......kalau tanya mana-mana jutawan ade ke diorang nak ajar daripada zero???
But bizz ni semua small matter, tak perlu rasa aku tak pandai.....
semua asalnya tak pandai, how jadi pandai???
dengan tunjuk ajar leader-leader yang hebat dan telah berjaya.

 with CDM Salha



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...