Thursday, February 9, 2012

~ Seminar DSM ~

Seminar DSM telah berlangsung pada 4-5 Februari 2012 di Awana Hotels & Resorts, Genting Highlands. Ya Allah memang best bangat sepanjang kat sana banyak sangat ilmu yang dapat then memang tak kan dapat kat mana-mana. Betul la CDM-cdm bagitau ilmu kat kelas lain ngan seminar ye la sebab seminar betul-betul tumpu and fokus pada tahap kita sekarang.

Perjalanan bermula dari jam 11.00 pagi di Pizza Hut Taman Melawati

 sampai-sampai terus gy cari tempat makan sebab lapor bangat. Nasi Ayam memang sedap sangat dan cara presentation pun menarik.

Antara DSM yang hadir untuk menimba ilmu

Jom kita makan dulu.....

After lunch seminar pun bermula semua penuh tekun mendengar CDM-cdm menyampaikan ilmu

After sesi petang baru we olls check in

Masuk-masuk tengok besar giler bilik memang best la

sempat jugak snap pic ni, hehehe

 Bangun pagi before gy seminar konon nak ambik pemandangan pagi sekali tengok penuh ngan kabus. Waahhh nyamannya.....tapi nak jugak snap. hahaha

Ucapan setinggi penghargaan dan terima kasih kepada Madam Lam selaku pemilik stokis B32, terlalu baik dan mengambil berat akan anak-anak buahnya. Kat stokis semua ade disediakan makanan minuman, tempat nak solat, kelas yang selesa ngan kipas n aircond lagi. Susah nak cari kat tempat lain. Madam u r the best!!!

CDM Kak Ana walaupun dah bergelar multi millionaire tapi tetap bagi tunjuk ajar pada we olls supaya menjadi macam beliau. Bersusah payah menyediakan ilmu untuk diturunkan kepada peserta-peserta seminar tapi semua tu beliau tak kisah janji dapat dan buktikan pada beliau setiap kejayaan.


Our Green Group Leader, CDM Hanis Haizi AKA CDM Selebrity
muda-muda lagi dah pegang income 6 angka, memilik kereta mewah, barangan berjenama, bawak family melancong ke oversea lagi. Bukan tu je setiap kali trip melancong Cdm Hanis antara the top leader yang bawak ramai qualifiers pergi melancong. Fuhhh cayalah CDM Hanis Haizi.


Our group leader CDM Salha Zain aka CDM Kamikazi
same to CDM Hanis dah macam kembar, income pun dah cecah 6 angka, memiliki kereta mewah, barangan berjenama dan melancong ke oversea hasil ngan bizz ni. Banyak sangat membantu aida dalam mencapai cita-cita dan impian. Kalau dulu asyik pikir boleh ke aida ni? but dengan canaian dan follow the leader akhirnya membuahkan hasil. Alhamdulillah......


THANK U ALLAH
cause pertemukan aku ngan bizz yang hebat ini dan dikelilingi oleh orang-orang yang hebat dan mempunyai impian dan matlamat yang sama.
Bak kata pepatah kalau kita berkawan dengan penjual minyak wangi kita pun akan wangi, kalau kita berkawan dengan orang-orang yang bermatlamat dan berwawasan kita pun akan sama seperti mereka.
Nak cari kawan untuk bershopping ramai tapi untuk mengajak kita membuat simpanan di masa depan tak ramai.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...