Tuesday, February 14, 2012

~ Celebrate Success!!! Starting January 2012 ~

Alhamdulillah permulaan tahun 2012 yang sangat baik.
Syukur...syukur...syukur sangat-sangat ditemukan ngan company, stokis dan group yang sangat hebat.  Yeh akhirnya aku berjaya gapai Jam Tangan at January 2012.


Betul cakap my great leader CDM Salha Zain, tiada yang mustahil kalau kita betul-betul nak. Before dapat macam susah tapi sebenarnya senang sangat.....semua boleh dapat. Nak atau tidak je then usaha la, jangan hanya sekadar dibibir saje cakap nak tapi tiada action!!! Kalau macamtu memang sampai bila-bila susah nak capai. Bayangkan betapa hebatnya, qualifier yang dapat jam malam tu seramai 31 orang dan daripada group CDM Hanis seramai 12 orang......fuhh giler hebat!!!

 Antara qualifier Jam Tangan dan Pen Tangan
(Barisan depan dan tengah) 

 Nama terpampang di dinding kat stokis, wah macam teruja sekejap nama ade. Hehehe. 

 Jam Tangan simbolik kepada jualan 50 set sebulan means sales RM100K

 Yeh muka kegembiraan setelah dapat Jam Tangan

With CDM Hanis yang banyak bagi dorongan selama ni dan my bizz partner yang hadir malam tu.
U r the next dear!!!


With CDM Salha yang banyak bagi support dan tunjuk ajar dalam mencapai kejayaan hari ini.
Luv U Mummy....Muaaah!!!

After ni bantu my bizz partner plak capai aper yang telah aida capai.....semoga Allah permudahkan segala urusanku....Aminn!!!


THANK U ALLAH!!!

 credit pic to Ismalina.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...