Wednesday, February 22, 2012

~ Anugerah SM/SSM Februari 2012 ~

Tahniah kepada semua penerima-penerima anugerah baru-baru ini yang berlangsung di Menara PGRM, Cheras. Masing-masing memang glamor gitu, pelbagai fesyen cantek sangat. Pasni duk pikir baju macamana plak nak pakai untuk next Anugerah.....jom layan jap pic sepanjang anugerah tu!!!

 With Madam Lam

With CDM Siti Rohana, KaK Ana sampai je terus grab pic takut nanti ramai giler orang berebut nak ambik gambor, maklum la multimillionaire semua jadi idola.

With CDM Hanis Haizi fuhhh memang like artis la, new style.

With CDM Salha, datang ambik aura before terima anugerah bulan 4

Kak Salha yang banyak bagi support dan tunjuk ajar, walaupun income 6 angka tapi tiada istilah bangga diri Ya Allah untung sangat ditemukan dengan insan-insan yang berjaya tapi humble seperti diorg ni....

With CDM Maisara, cantek sangat baju Kak Mai walaupun ibu kepada anak 3 badan fuhhh macam anak dara nokkksss

With Aisyah teman seperjuangan...

Pasni kita jumpa plak Anugerah Diamond kat Dewan Sri Endon saper nak ikut then tengok sendiri baju-baju designer like artis moh join me!!! Tiket terhad.

Call aida 013-9500953 
untuk dapatkan sit anda di malam anugerah!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...