Wednesday, January 25, 2012

~ Special Day ~

Yes special day with Kak Salha, tiba-tiba dapat mesej untuk tea apa lagi memang tak lepaskan peluang la sebab bukan senang untuk Kak Salha spent masa ngan aida tambah-tambah sekarang dah ramai anak buah. Tu bila Kak Salha tanya free tak terus reply Yes Free. Bukan jumpa untuk habiskan wang malah nak gandakan wang, biasanya kalau kita hang out memang akan habis bershopping tapi ni lain dari lain. Luar biasa punya tea.......
Tea kat delicious!!!


Bizz ni bukan setakat income RM2-3K malah u olls leh dapat lebih daripada tu, macam aida mula-mula dulu tak percaya gak tapi once bila dah dapat RM10K dalam masa 2 bulan macam tak percaya. Dulu punya la jenuh kumpul nak cukup RM10K......
But now i'm setting this month untuk dapat RM10K above insyaallah dengan tunjuk ajar dan bantuan my leader Salha Zain sebab income dia dah ratus ribu. Kalau income dia ratus ribu takkan takleh kita nak capai RM10K above kan.
Janji usaha, doa then baru tawakal. 

Di samping tu, kita orang pun bukan setakat tea je malah aida ikut sekali Kak Salha cari buku-buku latihan untuk anak-anak dia. Memang bagus la Kak Salha ni walaupun busy dalam bisnes tapi pelajaran anak-anak tetap diutamakan. Siapa cakap buat bizz anak-anak terabai setakat aida tengok takde pun. Malah anak-anak diorang lagi berjaya macam CDM Kak Ana.

Masing-masing ade cara masing-masing untuk mengubah kehidupan. Tepuk Dada Tanya Hati.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...