Saturday, January 7, 2012

~ Manjakan Diri ~

Time bizz betul-betul, time manjakan diri pun ade gak. Jangan sampai keje je kecantikan diri pun terabai, apa-apa yang kita lakukan yang penting mesti seimbang. Baru-baru ni gy Mid Valley sempat la manjakan diri kat Jantzen, 1st time percubaan but memang best. Siap ade orang yang akan bagi konsultan kat kita aper treatment yang patut kita buat. So aida buat treatment untuk kulit kepala berminyak dan kelemumur.
posing dulu before treatment session
time to stim my hair bila dah sapu ngan ubat untuk kulit kepala berminyak
Siap bagi produk untuk jaga kulit kepala lagi
settle stim pastu cuci rambut 
pastu stim lagi untuk kelemumur plak
pastu settle stim cuci lagi then siap ade dua orang lagi yang belai rambut...
wah seronok tul macam artis plak. hehehehe
Akhirnya grab satu produk rambut Jantzen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...