Monday, January 30, 2012

~ Macam Artis? ~

Ha sapa macam artis? akukah? eh takde la saper-saper macam artis cuma kena make up rasa macam artis.
Sabtu lepas my friend kawen then aida jadi pengapitnya. Huahuahuahua. Last minute punya decision. Pakai je la baju aper yang ade dalam almari. Pagi-pagi lagi dah gy KLCC untuk make up sampaikan sales girl kat MAC tu cakap awal lo datang. Kedai baru bukak, maunya tak awal takut lambat sampai plak kat dewan. Dah la tak pernah make up luar biasa conteng sendiri je. Hehehe. Macam artis plak rasa bila kena make up tu. Kelass nokkss!!!
Muka before make up memang selebet giler ah.....
 Baru touch bahagian mata sikit dah nampak lain, oouuuuch!!!
Jeng...jeng....jeng....
Wow look gorgeous ker? hahaha Thanks a lot to Very my juru make up. Me look different bila pas make up.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...