Thursday, January 5, 2012

~ Koleksi Terbaru ~

What??? Koleksi terbaru......hahaha macam album plak. Well perempuan mesti la koleksi terbaru tak kasut....baju, tak baju shawl. My koleksi terbaru adalah baju yang beli time Krismas hari tu. Memang hazabon la gy MidValley, maunya saje cari nahas time cuti umum. Nasib la nokss....
Kat sejam jugak la nak masuk ke tempat parking tapi akhirnya dapat la jugak parkingnya, kalau tidak maunya mengamuk. Tu baru nak masuk parking kat dalam plak ya Allah ramainya lautan manusia.  Tapi dah sampai kena la stay jugak. Semua butik ramai orang, last-last masuk T-Joue. 8 helai aku try baju ambik ko....hahaha tu memang betul-betul try. 
Grab 4 helai kat T-Joue.

Tu kat T-Joue, ronda-ronda lagi masuk Romp, Padini, ARZU hahaha kalau boleh semua nak masuk tapi sebab ramai sangat orang CANCEL!!!


Sekian saja Koleksi Terbaru!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...