Wednesday, January 4, 2012

~ KeretaKu ~

Semalam balik keje jam 5 pm terkejut tengok side mirror keretaku terkulai layu, mula-mula macam confius betul ke keretaku siap check plat kereta. Hahaha macam tak percaya, tapi memang benar ia adalah keretaku.....huhuhu sedih tengok terkulai layu mcmtu.
Insan mana la yang bertuah sangat langgar sampai patah mcmtu sekali, terus aku call my best friend nasib dia belum balik lagi. Terus mintak tolong drive ke kedai kereta.
Tapi sayangnya side mirror warna hitam nak cat take time, so guna je la dulu daripada takde langsung.
Ape la nasib keretaku, nak kata orang dengki tak la kot. Tapi sungguh ganas orang itu....hahaha!!!
Terkejut campur tak sangka parking area ofis kot......



Semoga orang yang langgar side mirrorku ni dimurahkan rezeki hendaknya....AMinnn!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...