Thursday, January 26, 2012

~ Premium Beautiful Testimonial ~



Ni adalah salah satu Premium Beautiful Testimonial. Walaupun ramai yang bagi feedback positif tapi ade jugak di kalangan kita ni yang bagi andaian yang negatif.....

1. Takde effect la pakai Premium Beautiful ni, tak kurus-kurus pun?
mmm....macamna mau kurus ma kalau agent cakap pakai 8 jam sehari pakai secara konsistant tapi pakai sehari pastu seminggu kemudia pakai lagi. Memang la tak berkesan, try tanya orang yang betul-betul dah kurus tu.

2. Susah la, leceh la nak pakai. Nak gi toilet nanti macamna?
Ikut tak cara yang diajar tu kalau ikut tu hanya sehari ke dua hari je pastu senang je, nak seribu daya taknak seribu dalih. Macam la dia sorang yang gi toilet habis tu yang pakai Premium Beautiful tu tak gi toilet ke?

3. Mahal sangat la, tapi saya taknak buat installment.
Kalau still tak mampu nak bayar installment monthly ngan agent bayar ngan RHB easy la hanya RM58/month, lagi mudah. Tak membebankan pun kan. Makcik cleaner pun mampu.

U olls boleh hubungi aida untuk keterangan lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni. 

013-9500953

Kalau segan leh email

aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...