Wednesday, January 25, 2012

~ Aku Dulu dan Kini ~

Hahaha dengar tajuk macam filem plak, sebenarnya ni tentang diri aida la macamana style aida dulu....kalau tengok macam lawak pun ade ayu gitu. hehehe perasan la plak. Teringin gak nak pakai tudung Fareeda, ARZU tapi non boleh sebab nanti kalau dah beli terpaksa berjimat la. So beli la setakat yang termampu.
simple je pakai tudung, masa ni tak reti nak 
bergaya ikut fesyen ni.

 Selebet semacam je ni ha. Tengah-tengah panas 
pun nak ambik gambor. Hahaha.....

 Now fesyen dah lain skit, dah mampu skit untuk berbelanja apa yang diidamkan.

DULU
Dah shopping no saving, kalau saving no shopping...

NOW
Shopping boleh, saving pun boleh.....

Alhamdulillah berkat doa selama ni semoga dimurahkan rezeki dan Allah telah tunjukkan lorong pada aida untuk ubah kehidupan yang lebih baik dengan diketemukan ngan bizz ni. Paling best disamping dapat income boleh beramal jugak. Aminnn......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...