Friday, December 16, 2011

~ Seminar SM & SSM ~

Bertempat di Eastin Hotel Petaling Jaya pada 10 Disember 2011 berlangsungnya seminar SM & SSM. 1st time aku menghadiri seminar mcmni, ya Allah ramai giler yang datang..... sepanjang seminar yang aku hadir takde la ramai mcmni. Ni mmg bukan calang2 seminar, seminar utk menuju ke arah kejayaan.

Punya la risau tak dapat duduk depan, kul 6.30 pagi aku dh kuar dr rumah kononnya nak sampai tepat kul 7 pagi utk registration. Padahal registration bermula dr kul 7-8 pagi tp excited nak duk depan punya pasal. Bertolak mmg awal tapi boleh plak aku sesat, aduiii mana2 lorong ntah aku masuk. Padahal pernah je gy hotel tu time buka pose aritu.

Aishh mcmana boleh plak sesat. Last2 kul 7.30 pagi baru sampai, cuak gak takut takde tempat kat depan. tapi nasib la my bizz partner dh sampai dulu leh la jugak duk tgh2 walaupun tak depan sgt

Tu la dia penangan seminar di bawah anjuran CDM Hanis Haizi aka CDM Selebriti gituss!!! Semua nak jadi mcm dia......

 hahaha....pose dulu before seminar start

Fail yang dibekalkan dengan sampul surat & kertas A4......
mmmm sampul surat??? Nak pos aper ek?


Kak Lin my bizz partner yang bakal diterbangkan ke Vietnam!!!

Iffa...
bekerja & ibu yg bersemangat waja
badan maintain cun


Intan....
suri rumah dulu bekerja as engineer di syarikat oil & gas yg terkemuka di Malaysia skrg full time wt bizz, still attend seminar walaupun sarat pregnant
ibu muda yang berjiwa kental demi kesenangan anak2 di masa depan


Kak Ewa.....
bekerja di salah sebuah syarikat telekomunikasi terkenal di Malaysia, part time bizz...
walaupun jauh duk ganu tetap dtg utk menuntut ilmu
tiada alasan untuk berjaya walaupun terpaksa berjauhan dengan anak buat sementara waktu


Adibah....
suri rumah walaupun kecik molek tp semangat like harimau
kali pertama gagal dlm bizz bukan alasan utk mencuba kali ke 2


Nur.....
pelajar Master, part time bizz, tiada alasan study menghalang utk berjaya


Salleha....
ibu kpd 2 org anak, badan maintain gara2 pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL, kecil2 cili padi....

Dewi....
suri rumah, ibu kpd 2 org anak, tak pernah jadikan anak sbg. alasan utk kesenangan di masa depan.


Atiqah....
gadis comel, masih study lagi but tiada yg mustahil dlm mengubah hidup seseorg.


Abg. Alfaath.....
buktikan lelaki pun boleh berjaya dlm bizz korset PREMIUM BEAUTIFUL
tiada alasan utk kita berjaya 
telah melancong ke beberapa buah negara di oversea


Kamal....
ikut jejak langkah Abg. Alfaath dan bakal melancong ke Vietnam!!!




CDM Salha Zain 
my great leader, dulu seorg suri rumah now bisnes woman yg berjaya
semua nikmat bizz ni dh rasa....semua bonus, car fund, memiliki BMW 3 Series, melancong ke oversea, income ratusan ribu, masuk rancangan Hujah lagi gara2 berjaya dlm bizz melalui FB, mampu memiliki designer handbag, kasut ngan baju direka oleh pereka terkenal tanahair lagi!!!

Still bantu bizz partner walaupun dh berjaya kerana CDM Salha nak jugak bizz partner yg lain merasai aper yg telah dirasainya.
CDM Salha Zain AKA CDM Kamikaze
"Never Say Never"


CDM Hanis Haizi AKA CDM Selebriti......
Berita Harian, Majalah Nona, Nur semua menceritakan kisah CDM hebat ni, dari blog hinggalah FB semua mengenalinya, semua teruja bila tgk CDM Hanis ni dari segi pakaian, cara hidup, income ratusan ribu, semua nk follow CDM Hanis.
Maunya tak follow......dh la income 6 angka every month!!!
Time Freedom, Money Freedom!!!
semua dh dirasainya, kereta mewah, boleh bercuti ke mana2 destinasi yg nak. Mmg patut CDM hanis jd ikutan, bukan CDM Hanis je boleh berjaya malah dia lahirkan 4 org bintang CDM mcm dia.

Yang datang ke seminar tu pun hampir 400 orang!!!
Engineer, Doktor, CEO, Pengarah2 Syarikat, suri rumah, student then pelbagai golongan la ade tak kira lelaki mahupun pompuan semua nak income yg solid then menjamin masa depan....
Time Freedom......Money Freedom!!!
INSYAALLAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...