Wednesday, December 14, 2011

~ Seharian With Celebrity? ~

Wow mesti baca tajuk je terkejut kan, mmmm selebriti mana la pulak budak ni. Seharian plak tu?ade masa ke melayan org biasa2 mcm aku ni.

Actually ni bukan calang2 selebriti bukan je pernah masuk rancangan hujah malah income pun boleh kalah artis or sama artis la. Income ratusan ribu, kalau pikir2 la kat company dh pangkat aper income ratusan ribu??? Mmmm maunya CEO ke or high2 level kan.

Tapi nak ke CEO kuar seharian ngan aida??? Mustahil!!! But Kak Salha walaupun income ratusan ribu very humble orgnya. Bayangkan walaupun busy ngan bizz sendiri bizz partner tak pernah dilupakan, sentiasa memberi tunjuk ajar mcmana cara nak jadi seperti dia. Kalau aida kat company mana2 takde pun org nak ajar mcmana cara nak jadi seperti dia kan???

Time freedom......Money freedom.....tu semua angan2 semua org but ia bukan sekadar angan2 mat jenin tau, ia adalah angan2 yang akan menjadi realiti. Kalau Kak Salha dulu hanya suri rumah biasa yang hanya berkawan ngan suami ngan anak2 je, but now bizz woman yang berjaya, takkan aida taknak jadi mcm dia kan?

Mmg untung sgt kenal ngan Kak Salha selain menuntut ilmu bizz aida pun belajor cara nak berfesyen, make up then yang paling seronok pakai bulu mata palsu pun Kak Salha ajar. Hahahaha ye la aida tak pernah pakai bulu mata palsu ni.


Makan tghari di Bumbu Desa.......Indonesian Food!!! The Curve....


very nice place......lauk pun banyak!!!


Teruja gak tgk pic lama2 ni....


Makan udah sampei, mmmm sedap bangat!!!


Masa utk makan......


Licin gitu......lapor sgt kah???? Hahahaa


After lunch jalan2 plak.....


Bersungguh tul org tu bg penerangan kat Kak Salha.....ternganga2!!!


Pastu gy tgk baju plak cantek2 tapi saiz non ado.....



- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...