Sunday, December 11, 2011

~ Pasni No Shopping ~

Sejak kerja kat The Mines 2 ni asyik shopping je......start dr isnin hari tu tiap2 hari mesti ade bawak something dr Mines, sampai staff pun ckp Cik Aida ni asyik shopping je. Tiap kali jumpa mesti ade bungkusan. Hehehehe......
maunya kalau duk ofis bukan leh wt pe pun, kerusi meja, PC semua takde lg. So ambil peluang la sementara tak leh wt keje ni. Dh la nk mkn mmg kena gy Mines so takkan mkn je kot pastu mesti gy cuci mata kan.
Patut la hanger beli byk pun still berkurang sbb baju pun asyik bertambah.

















dh byk beli so pasni kena saving plak, bonus masuk 9hb aritu dh selamat disimpan. Alhamdulillah....

- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...