Thursday, December 1, 2011

~ 2 weeks leh Kurus??? ~




Ni bukan main2 tp realiti, produk yg aida nk kongsi ngan u olls, tiada kesan sampingan, bukan produk diet. LACTOLITE berfungsi sbg minuman kultur yg bantu u olls dr segi sistem penghadaman selain drp buang toksin dan masalah sembelit. 2 minggu dh nampak kesan, kat sini aida nk share skit la mcmana akak ni leh dpt bentuk badan mcmni.....

Pada asalnya hanya minum 1 sachet je tp tak nampak sgt kesannya, pastu hari berikutnya 2 sachet then tak puas hati lg, last2 sehari ambik 4 sachet, tu dlm 2 minggu leh nampak kesannya. Akak ni just bancuh ngan segelas air masak je. Akak ni sendiri bgtau aida produk ni x sama mcm produk lain. Takde sakit2 perut pun.

Pernah tak u olls terfikir kalau kereta kt rosak hantar repair, tapi kalau usus rosak mcmana? Repair gak ke? Tu yg ade kes kena kanser usus, semua gara2 sistem usus ade masalah. Ye la bertahun2 usus berfungsi tp kt tak pernah pun nak service, sisa2 mknan melekat je kt usus. Tu yg boleh jd kanser, tp masyarakat kt pandang remeh ttg kesihatan usus. Sebenarnya usus kita la patut djaga, service kena baik supaya sistem penghadaman kita elok.




any soklan leh tanya aida 013-9500953 @
Email aimal_13@yahoo.com



- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...