Monday, November 14, 2011

~ PB + BreastFeed ~

Smlm gy pakaikan customer yg baru habis pantang, tak sabor nk pakai PREMIUM BEAUTIFUL, dia kata ramai sgt di kalangan member2 dia yg pakai tu yg dia teruja gak nak pakai.

My customer ni fulltime breastfeed anak dia, so masa mula2 tu dia ckp la susah la aida nk pakai korset ni nanti mcmna nak susukan anak dia, takkan nk bukak set ni. Ape nak risau bukan awk sorang yg pakai PREMIUM BEAUTIFUL yg breastfeed anak. Majoriti yg pakai PB breastfeed anak. So aida ajar la cara yg betul pas pakai PB utk susukan anak dia. Pas pakai full set terus dia breastfeed anak dia dgn cara yg aida ajar.

Terus dia senyum, tul la aida senang je bukan susah pun. Yg ckp susah2 tu sbb tak pakai lg, di samping tu jugak dia ambik LACTOLITE di mana boleh membantu lg utk kembalikan badan pada bentuk asal.




PREMIUM BEAUTIFUL



LACTOLITE

Untuk sebarang persoalan boleh contact
Aida 013-9500953 @ email aimal_13@yahoo.com


- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...