Saturday, November 26, 2011

~ Big Sales???? ~

Hahahaha sales la sgt., tak sempat sales pun grab dulu. Petang td sorang2 tak tau nak wt pe, terpikir esok nk gy kenduri staf kat ofis so misi mencari hadiah la, walaupun sorang2 redah je la. Tempat yg dituju petang td KLCC........

Sampai2 je bukan gy cari hadiah dulu, masa parking je teringat nak gy Butik MAC ngan ARZU, hahahaha.....lari plak tujuan. Sorang2 pun jd, so masuk2 butik MAC terus ambik liquid eyeliner kalau before ni pakai jenama lain tp sekejap je dh kering so member suggest pakai MAC punya, harga pun kurang RM20 je better ambik yg elok lg. Tu la beza kalau ambik yg berjenama mahal ngan biasa ni, bukan berlagak tp alah beli menang memakai, ye la kalau ambik yg jenama biasa bulan2 nk kena beli but yg jenama mahal ni tahan lama 6 bulan sekali or 3 bulan sekali tukar kan. So aida pun ape lg tu yg ambik MAC punya liquid eyeliner tu....



After that, aida gy plak Butik ARZU nak cr shawl, rambang mata dibuatnya, last2 grab 3 helai shawl ngan 3 helai inner. Ok la tu, aida ni mmg pantang tgk shawl hari tu dh grab 2 helai.


From Butik ARZU


From Butik DIR'S

Pompuan2 hadiah tak cari lagi, pastu barulah gy cari hadiah....Pas cr hadiah sempat plak singgah SEPHORA, masuk2 melilau2 tgk mcm2 ado kat dlm tu, rambang mata gak dibuatnya. Konon2 nk tgk je, pastu teringat la pasal member suggest suruh beli eyeshadow primer potion utk eyeshadow tahan lama, pastu grab plak urban decay sekali ngan concealer. Hahahahaa.....bahaya2 duk sephora lama2 ni.



Akhirnya ni la yang aida bawak balik umah hasil sepanjang berada di KLCC.....




- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...