Wednesday, October 19, 2011

~ Si Hitam Manisku ~

PREMIUM BEAUTIFUL


1 set terdapat 3 pieces :
- Long Bra (LB)
- Long Girdle (LG)
- Waist Nipper (WN)

Lifetime Warranty :
Koyak, cangkuk tercabut boleh repair walaupun setelah bertahun2 pakai.

Kegunaan :
- lancarkan darah, hilangkan senggugut, keputihan, strech mark, selulit, kempiskan perut, turunkan berat badan, protect dr cancer, cyst, baby kuning, migrain, turun kan suhu panas badan, bantu wanita yg susah utk dptkan anak, stabilkan hormon, masalah gout, sakit belakang, sukar nk tido, gastrik dan byk la.

Jgn ingat lelaki takleh pakai k.....lelaki boleh pakai WN atau dikenali sbg bengkung utk yg perut buncit n perjalanan yg jauh, sgt selesa, kalau yg ade masalah angin pasang boleh pakai long girdle.

Sesuai utk semua golongan. Baby pun boleh pakai time dia demam panas and kena demam kuning.

Kes :
- Ade klien breast cancer sebesar duit 50sen, 3 kali je pegy wt treatment sbb segan ngan DR lelaki tp pas pakai cancer dh jd sebesar duit 5 sen.....

- ade klien ni niple termasuk ke dlm, means terpenyek, sakit kalau nk keluarkan cara perubatan, but after pakai PB niple dh kembali keluar.

- 5 tahun kawen takde anak but after pakai PB sekarang dh 2 org anak hasil pakai PB.

Sekarang hanya tinggal 10 hari je lg promo rebat RM225, siapa terlepas dia yg rugi. Bukan selalu promo ni ade.


Sebarang persoalan leh contact
AIDA 013-9500953


- Posted using BlogPress from AIDA iPad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...