Monday, October 10, 2011

~ Important Annoucement!!!!! ~

~ PREMIUM BEAUTIFUL ~
For cutting, shaping, bakar lemak, slip disc, baby kuning, migrain, sengugut, prevent cancer, cyst, fibroid, gout...dan mcm2 lagi la bila dh pakai!!!
Kalau dlm pantang takde dh susah2 nk ikat tali2 tu just pakai PB je senang keje....
~~focus 70% healthy, 30% beauty~~
Aida tau semua teringin nak pakai kan??? 
Saper nak jadi mcmni???
We olls pun dh pakai....tak kira kurus atau gemuk, anak dara atau isteri org, semua berebut nak pakai!!!
 Dari kiri:
1. Kak Su : ade 3 org anak, tgh pantang ikut induksi, still pakai PB walaupun kurus
2. Aida : anak dara, pakai PB walaupun kurus utk elak masalah sakit belakang, sengugut n keputihan.
3. Alin : dulu kurus mcm aida, pakai PB sejak anak dara sekarang dh ade seorg anak, still pakai PB hingga skrg. Badan maintain pas bersalin.
4. Sya : Pakai PB ngan lactolite.....badan makin kurus dh boleh pakai baju2 lama.
5. Kak Zana : Pakai PB ngan Lactolite.....same to Sya badan makin susut then boleh pakai baju lama. Nampak cutting badan bila pakai kebaya.
NOW Semua berpeluang utk pakai Premium Beautiful......sekarang aida buat offer utk yg betul2 berminat nk pakai PB but ade syaratnya.....  
.
.
.
Simple rule
 
Saper cepat dia dapat......
Hanya utk 5 orang pembeli
PREMIUM BEAUTIFUL 
sahaja yang dapat bayar secara installment!!!

so aper tunggu lagi!!!
 Book now call aida 
013-9500953
aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...