Tuesday, October 11, 2011

~ Bonus Besar???? ~

What bonus besar???? Ya Allah hanya tinggal beberapa hari je lagi utk grab bonus RM4500 pasni non ado.......after this month hanya RM3000 je. Jauh tu beza RM1500 gaji full time pun takleh dpt. Ni plak part time. Mcm aida kalau dulu nk kumpul RM10K x dpt2 walaupun dh lama keje but now after wt d bizz RM10K dlm masa 2 bulan. Mcm tak caya je. Tapi alhamdulillah semua tu hasil didikan leader2 yg hebat2 gitu. Bizz ni senang sgt follow org yg dh berjaya. Jgn ikut yg tak berjaya.
U olls nk income 4 - 5 figure tak????melancong ke oversea???bonus besar, car fund, beli aper yg nak????? Semua tu u olls leh dpt dlm bizz ni.


Nak tau how aida leh share ngan u olls....
Call aida 013-9500953 or email aimal_13@yahoo.com



- Posted using BlogPress from AIDA iPad




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...