Saturday, September 17, 2011

~ Follow Org Yg Dh Berjaya ~

 Every month ade je hadiah yg stokis akan bagi utk org2 yg berjaya.
Baru2 ni Kak Lily dh dpt Jam tangan so next.....
Jom kita layan pic ni...

Bersama CDM Hanis Haizi, CDM celebrity ni bulan lepas income RM180K tu dulu asal suri rumah je......so takde alasan bagi nak berjaya. Sentiasa bantu rakan kongsi utk berjaya. Thanks a lot CDM Hanis dgn kata2 semangat semalam.
 

With CDM Salha Zain a.k.a CDM Kamikaze........jadi CDM hanya setahun stgh je, dulu asalnya seorg suri rumah je. But now income mencecah ratusan ribu. Semua keistimewaan dlm bizz ni CDM Salha dh kaut bonus wawasan? Tabung Kereta? Melancong ke oversea? Now boleh pakai BMW 3 series, pakai bag designer, baju siap tempah ngan designer lagii....kelas u ollsss....wah!!!! Best bangat tu!!!Now CDM Salha bantu aida plak utk capai semua tu...... Thanks a lot to CDM Salha....
 

See CDM Raz bukti lelaki pun boleh!!! Cayalah......income puluhan ribu, sudah melancong merata negara, pelbagai bonus dh rasa, salah seorg idola aida jugak. Lelaki boleh buat so aida perempuan lagi la boleh.....
Chayok!Chayok!Chayok!
 
Dapatkan aura drp Kak lily for jam tangan.....
Jam tangan! Jam tangan! Jam tangan.....CONFIRM!!!
 
So takde rugi kalau join this group mmg power2 leader semuanya!!!

 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...