Tuesday, July 12, 2011

~Pujaanku!!!~

LACTO-LITE

Dari pandangan DOKTOR2
 
Tak sempurna kebaya tanpa selendang,
Tak sempura PB tanpa lacto-lite.

Campuran Serbuk yogurt & kultur hidup, inulin & ramuan2 lain

Inulin - prebiotik
Bantu menambah bifidoBacteria baik dlm usus.
Bantu tambah makanan utk bacteria baik.

Ramuan
- inulin 
Dihasilkan dr tumbuhan, akar, tiada kanji 
(safe for kencing manis).
 
- konjak 
Gelling agent (bukan gelatin)

Bagaimana nk minum lactolite? 
Campur dlm 200ml air, kacau TERUS minum. 
Elak guna air panas (mati bacteria). 
Jgn lupa minum air 2L sehari utk kesan lebih ketara. Mcm kak ana. Kalau kurang air u olls maybe akan rasa mcm nak pitam la....like my member lelaki.

Gambar kiri Kak Ana (tgh) sekarang, gambar kanan Kak. Ana dulu2
 

Sesuai utk siapa? 
Semua esp yg ada masalah buang air besar. 
Tak sakit perut pon. Natural. Bukan rasa mcm kt nak tercirit pun.
Kolo gemuk air byk kencing. 
Kolo gemuk lemak buang air byk. 
Ibu yg menyusukan anak. Lepas bersalin.
Xde effect pada baby pun. Lacto-lite yg kita minum masuk usus ibu.
So ibu2 yg nak minum jgn risau k. Member aida breast feed pun minum anak dia sihat je. 
Jika konsisten, bdn sihat, kurus, kulit cantik

How it helps?
 
Buang toksin badan
 Galakkan metabolisme 
Kurangkan berat badan 
Bakteria baik dlm usus

Testimoni 
Ade client ni perut dia jenis sensitif. Cepat diaarea. But after minum Lacto-lite. Perut dia dh ok then tak sensitif mcm dulu dh.

Ade sorang lagi client ni ade masalah kulit iaitu kurap. U olls tau la kurap ni kalau org tgk kt ade mesti mcm taknak dekat. Org yg ade pun segan kan. But after dia ambil Lacto-lite. Kulit dh jd heal.

Ni biasanya terjadi pada kaum adam la masalah perut buncit, tapi kaum hawa pun tak terkecuali tapi mmg seronok la mamat ni pas minum je lacto-lite perut dh kempis pastu jalan pun confiden je.
Ye la kalau dulu jalan bawak perutkan.

So any soklan nak tanya leh contact 
aida 013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...