Friday, July 29, 2011

~Haaa short bra~


U ollssss....
Anyway skrg ade short bra, aida lmbt skit update kat wall but FB dh lama. Tapi mcm goreng pisang panas la short bra ni after dh post kat wall. Ramai sgt yg tanya especially yg dh pakai PB. Confirm akan grab like aida la. heheh. Ye la mau tak grab dh biasa pakai PB once tak pakai rasa semcm je. Ye la duk umah mesti pakai bra biasa kan. So skrg dh leh pakai short bra.

Tapi u olls yg takde PB jgn la takut plak. U olls pun boleh tapi better rasa PB punya penangan dulu then br u olls tau nape we olls pakai short bra.

Baru2 ni gak aida pakaikan customer yg tgh pregnant, dia nak pakai PB tapi ye la pregnant mana leh kan. Sbb dia ngadu kat aida sejak pregnant ni breast besar semcm then tak duduk pada kedudukan sebenar jatuh gitu. So aida pun suggest la kat dia short bra.

Then after pakai bukan main suka lg, yela daripada breast yg takde lurah terus ade, then duduk pada keadaan asal. Tu baru nak ade anak. Kalau yang anak dh ramai tu???
U olls sendiri la yg dpt jwb kan sbb breast u olls.

Bukan susah pun u olls just tukar drp bra yg biasa kepada bra yg boleh protect u olls punya breast.
Mana u olls nak?
Dh la PB ngan short bra boleh bantutkan pertumbuhan kanser. Bra yg u olls skrg pakai boleh ke?
Yg penting skrg ape yg u olls pakai mendatangkan kebaikan pada u ollsss. Jgn dh terkena baru nak berubat. Susah la mcmtu kan. 
Better cegah sebelum kena.
U olls kira sendiri harga bra yg u olls beli selama ni ngan short bra yg harga tak sampai RM600 pun.

So jgn lmbt utk dptkannya sbb stok sentiasa habis. So pada yg belum pakai PB teringin nak rasa 
APA YG HEBAT SGT PB NI???

TRY LA NAK TAU..... 
JGN LUM TRY TAPI DH MCM2 BUAT ANDAIAN???
JGN TAKUT UTK CUBA PAKAI LAGI RUGI KALAU U OLLS LANGSUNG TAK CUBA

So saper2 nak try how feel PB ni
aida ade free trial utk u olls... 
  so cepat2 wt appointment ngan aida utk rasa kehebatan PB ni....

CONTACT AIDA
013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...