Monday, July 18, 2011

~Good News from my BFF~


Alhamdulillah pagi2 lagi my BFF msg bgtau baru mkn maharani 2 hari hari ni dia period, so waktu period takleh mkn la.
Tapi yang paling aida suka dengar dia bgtau period kali ni lain dari biasa. Sebab kali ni darah hitam pekat keluar, u olls tau nape mcm tu sbb darah lama yang ade dalam rahim selama ni baru keluar. Sebab my BFF senggugut tiap kali period u olls tau kan kadang2 tiap kali kita period darah tak kuar habis. Sbb tu kali ni after dia mkn maharani darah hitam sbb dh lama tersimpan. Dia siap bgtau sampai termuntah lagi sbb darah kali ni bau busuk giler dari biasa. Eee u olls bayangkan darah kalau tersimpan lama dlm rahim kuar2 bau mcmna??? Tu leh wt jd kanser. Lama2 terkumpul jd ketulan.
Then dia bgtau kali ni dia tak senggugut lagi, kalau dulu kena mkn pil tahan sakit sbb terlampau sakit. Dia citer kat husband dia pun husband suka la. Darah keluar pun cair je takde ketul2 mcm dulu. So my BFF dh alaminya sendiri after mkn MAHARANI. U olls bila lagi??? Jgn sampai darah period tu dh jd kanser br nak berubat.
Before my BFF alaminya aida pun dh alami sbb tu kongsi ngan my BFF then ngan u olls semua. Tapi jgn ingat org yang senggugut je kena mkn sbb u olls tak sengugut tak tau kan darah period u olls habis kuar ke tak?

  TAK RUGI BERKONGSI UTK KAUM AIDA GAK, TAK RUGI MENCUBA UTK KESIHATAN SENDIRI GAK.
Nak tau lebih lanjut leh call
aida 013-9500953


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...