Monday, July 25, 2011

~Bukan Kotor Tapi Realiti~

U olls nak tau tak muka yang bersih menunjukkan seseorg tu tiada masalah usus @ penghadaman tapi kalau muka seseorg tu bermasalah means dia punya sistem penghadaman ade problem. Ye la toksin dalam badan tak kuar tu.

U olls gak leh tau usus u olls sihat ke tak adalah melalui najis. Bukan nak ckp kotor tapi kisah benar. Kalau najis u olls timbul means usus u olls tiada masalah but kalau tenggelam sendiri mau paham la. Heheheeh...

Jangan ingat org yg kurus tiada masalah usus, kdg2 diorg lg bermasalah terutama org yg kurus & tinggi. Ye la usus panjang la katakan. Kalau yg gemuk tu lagi la kena jaga usus kan. Sbb tu sesetengah org yg gemuk nak kurus dia sanggup operate usus bg pendek. Tapi takyah susah2 minum je lactolite, usus bersih & bakteria baik pun leh hidup. U olls tau tak kat M'sia ni kanser usus adalah No.3 tau.....so dari sekarang la nak kena jaga. Jgn dh sakit baru nak ubat.

lactolite boleh bantu u olls utk buang toksin, cuci usus, masalah sembelit, buang minyak, boleh kuruskan badan, u olls mkn la ape2 pun takpe janji minum lactolite.

NAK TAU LANJUT BOLEH CALL
AIDA 013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...