Tuesday, July 19, 2011

~Anugerah SM / SSM ~

Sabtu baru2 ni 16 Jun ade anugerah SM/SSM kat 
Menara PGRM.....
Masing2 punya la melaram, ye la takkan je artis leh melaram kan? Kalau we olls tak join this bizz ni pun ntah bila la dpt pakai bj2 glamor2 ni. Takkan nak wt raya kot x sesuai takkan nak gy majlis kawen nanti org ckp saper yang kawen ni....
Lastly ade la gak platform utk we olls melaram mcm artis kan. Kalau tgk gambar2, ni baru anugerah SM/SSM pasni kalau pangkat lg tinggi tak tau la mcmana.
Dah la datang dapat anugerah, hadiah lagi pastu leader bagi bunga plak....aduiii mmg teruja la.
Kalau dulu time konvo je la merasa dpt bunga kan. Nak tunggu boypren tak tau la. Ni naik je pangkat dpt bunga. Sape lg nak bg kalau tak leader yang hebat hehehehe.....
Thanks sgt. kat Kak Salha & Abg Alfaath cause the flower.


Hopefully aida pun akan jadi like DOREMON!!!

Jom layan gambor2 sepanjang anugerah SM/SSM.....
mcm2 gaya & aksi 

 Anugerah SSM

 With Madam Lam like my grandmother 

 With CDM Hanis AKA CDM Celebrity

With CDM Salha AKA CDM Kamikaze







next Anugerah.......DSM!!!

see u olls kat sana k.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...