Monday, June 13, 2011

~Selagi Belum Berangkat~

Mcm2 persiapan nak gy Hong Kong ni. Selagi tak pegy lagi tu la ade je nak beli....Maklum la tak penah gy oversea. Hehehe. Ari tu beli pakaian....then skrg beli bag plak nak bawak balik souviner banyak2 dari Hong Kong. So skit je bawak baju....

Satu bag tak cukup, nak kena tambah lg sebab dh shopping kat sana balik confirm bag beranak nanti......

Semalam plak sempat lg pas personal touch ngan bisnes partner gy Watson plak cari ape yg patut nak bawak ke Hong Kong...

 Boleh la skit2 kan kalau2 sakit ke dh prepare ubat awal2.
Bak pesan CDM Hanis....
Hanya tinggal 3 hari je lagi.....tak sabornya!!!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...