Monday, June 6, 2011

~Preparation before ke Hong Kong~

Aduii jenuh semalam gy KLCC cari baju ikut tema masa kat Hong Kong nanti.....sampai pening2 kpala dibuatnya.
Masuk ZARA takde yg berkenan, Marks & Spencer takde gak, M&G ha....baru dapat satu colour merah, next colour cari lagi....
Last2 masuk primavera jap tgk kasut yg sesuai nak pakai masa kat sana...ok berkenan satu kasut clarks but hold dulu nak survey kat adidas & nike dulu.
Then masuk kat spirit.....baju takde yg jumpa sling beg. Ape lg terus grab la, hehehe. Jalan2 lagi masuk plak butik Roxy....mak aiii berkenan satu baju tapi beli 2 baju. mmmmm mcmna tu...hahahaha. Pompuan2....mata kalau tgh shopping Tuhan je yg tau kalau bleh satu kedai nak grab.
Lastly settle bab baju.....alamak kasut tak jumpa2 lagi. Masuk adidas takde, nike takde.....aduiiii terseksa gua. Kaki dh penat...pastu baru teringat kasut kat Clarks kat primavera tadi. So terus gy sana....tgk2 kasut yg nak dh takde. Aduiii pening lagi. Seksa tul shopping ape yg kt nak takde. Akhirnya jumpa la kasut Clarks yg berkenan di hati. Tanya salesgirl tu plak ckp takde saiz.....aduiii haru lg. Dh ade yg berkenan saiz plak takde. Nak kuar je dari butik tu tiba2 tauke dia panggil ade2 la saiz u. APAKAH????
Nasib la ade takyah susah2 nak cari lg. Hampir kecewa....huahuahua. Akhirnya settle la pencarian aku semalam. hehehe...
Ni baru shopping kat Malaysia.....mmmmm
Mcmana la kat Hong Kong nanti.

Akhirnya preparation utk gy Hong Kong settle.....baru bab pakaian. Mmmmm duit lum tukar lg...
Nampaknya lum settle sepenuhnya.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...