Thursday, June 9, 2011

~Petua Baru~

Wah semalam dapat ilmu baru dari CDM Kak Ana petua nak kurus...
pakai PB dengan minum lacto-lite.
Lacto-lite lagi sedap kalau diminum bersama minuman Yogurt Bliss. U olls try la.

 +

 nak rasa lagi sedap....
minum bersama Yogurt


dan hasilnya......daripada

 CDM Kak Ana yg badan besar tu...
.
.
.
.
.
.
bertukar kepada wanita yg anggun

  CDM Kak Ana yang pakai dress tu....berbeza giler kan.
Mmm kalau u olls nak jumpa real ngan kak ana pun aida leh bawak. Kalau tak percaya la kan.
tak kisah la nak lacto-lite je ke...
PB je ke....terpulang pada u ollss
but kalau nak jd like Kak Ana kena ikut cara dia la... 

So nak info lebih lanjut
call aida
013-9500953
kalau malu sgt
email
aimal_13@yahoo.com
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...