Monday, June 27, 2011

~Niple Leh Hilang ke?~

Ade sorang kawan ni dia punya niple dh masuk ke dalam.....kesian tau. U olls bayangkan niple u olls yg sebiji tu tiba2 takde. Mcmana nak nyusukan baby. Sedihkan mcmtu. Nasib dia jumpa ngan Premium Beautiful (PB) awal then sekarang niple dia dh keluar. Sbb tu kalau u olls tgk cup bra pada PB ni berbentuk piramid sbb utk jaga niple kita daripada terpenyek. Bagi pengudaraan pada niple kita, mcm hidung kita gak kalau terpenyek mesti tak leh bernafas kan. Same to niple la.Di samping tu jugak niple kt lama2 menjadi cerah sbb cukup pengudaraan. U olls bayangkan niple u olls daripada coklat/hitam jadi kemerah-merahan. Sape taknak kan???

  Lagipun kat cup PB tu dicucuk Chitosan, iaitu KUKU KAKI KETAM MERAH ni hanya di perairan Jepun sahaja ade. Chitosan ni leh bantu mengelakkan kena kanser. Kalau kt pakai bra biasa takde bantu aper2, kalau u olls nak tau push up bra lagi leh menyebabkan niple drp ado tiba2 tenggelam especially kpd sesiapa yg breast kecik. Ye la nak jd besor punya pasal pakai push up bra. Tapi tak tau kesan akan datang. U olls tau tak kanser ni byk peringkat tau kanser Tahap 1 nak ke tahap 2 ambil masa 2 tahun but kanser tahap 2 nak ke tahap 3 hanya ambil masa 2 minggu. Sekejap je kan. Mmg la kt ckp ala....takyah nak pakai2 PB ni pakai je bra biasa, mmg la leh pakai bra biasa tapi tak dpt nak bantu aper2. Why not berubah daripada pakai bra yg biasa kepada bra yg boleh menjadikan kt sihat. U olls tak perlu nak beli bra byk2 pakai je PB hari2. Lagi jimat. Try kira beli bra sepanjang hidup ngan beli PB mana lg mahal?
U olls sendiri yg tau semua tu......

So tugas aida just share ngan u olls semua ttg semua tu. Nak tak nak terpulang pada u olls la. Jgn bila breast hilang sebelah baru nak nyesal. Ingat ek breast kita aset yang paling berharga. Tak boleh nak beli kat mana2 andaikata dh takde. Bukan mcm gigi kalau takde leh pakai gigi palsu. Ni kalau pakai yg palsu kt hilang keyakinan diri.

Utk sebarang pertanyaan leh contact aida
013-9500953
@
aimal_13@yahoo.com



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...