Thursday, June 30, 2011

~Mintak Dijauhkan~

Baru-bari ni ade sorang akak ni citer kat aida pasal kawan dia before ni elok je, tiba2 kawan akak ni kena buang rahim. Tak sempat pn nak PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL. U olls tau tak wanita yg takde rahim ni ibarat tin kosong. Ya allah mintak dijauhkan la semua tu. Sebab tu wanita zaman sekarang penting jaga kesihatan. Bukan kita tau bila kita akan sakit. Bukan akak tu mintak utk jd mcmtu. So before kita kena better kt cegah dr sekarang. 

Sama gak ngan kes satu satu lg, eh dh mcm peguam plak ade kes. Seorg akak ni pas melahirkan anak ke-3 6 bulan tak dptg period. Ya allah kalau sebulan x dtg pun dh rasa x selesa ni kan 6 bulan. U olls pernah ke alami period tak stabil ni. Bahaya tau mcmtu sbb darah kotor tak kuar. Kalau yg selalu senggugut pn sama sbb darah tak habis kuar tu leh menyebabkan kanser rahim. Tapi alhamdulillah after akak ni pakai PB dia period then mmg byk giler darah kuar, bau takyah nak ckp la. Mcm aida before ni alami senggugut then after pakai PB then mkn PIL MAHARANI darah yg keluar tu lancar. Takde ketul2. Period pn tak sakit mcm dulu. Sbb kdg2 darah period kt tak habis kuar tu yg menyebabkan kanser. So sayangi rahim u olls k. Aset yg amat penting bg wanita.
Sbb tu kalau u olls kaji betul2 PREMIUM BEAUTIFUL ni bukan hanya utk kurus semata2 ia 70% utk kesihatan & 30% kecantikan. Tgk begitu byk % utk kaum wanita. U olls sendiri yg boleh bandingkan dengan pakaian dalam lain. 
PREMIUM BEAUTIFUL boleh
> jaga kesihatan                                    
> jimatkan wang                                   
> jaga penampilan diri                       
> membentuk badan yg ideal           
 > menjaga hubungan suami isteri  
> meningkatkan keyakinan diri      
> menjaga tulang belakang               
> Lifetime warranty                             
                       
Kalau pakaian dalam u olls????
U olls pikir la sendiri...
Utk maklumat lanjut
call AIDA
013-9500953
@
email 
aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...