Monday, June 13, 2011

~Hadiah Paling Bermakna~


Thanks u olls yang wish my besday....
Alhamdulillah Tuhan still bagi aku bernyawa hingga ke hari ini. Hari ni genap umur ku......hehehe. Segan plak nak ckp. Tapi yg pasti umur bertambah la kan. Tahun2 before ni mcm biasa la ade org wish kat aku, ade celebrate especially all my bestfriend masa belajar UTM dulu, ade bg hadiah, mcm2 la. But this year lain skit. Hadiah yg tak pernah aku jangka iaitu aku dapat gy melancong ke Hong Kong.
Tuhan je yg tau mcmna perasaan aku skrg. Dulu zaman kanak-kanak berangan je bestnya dapat gy Disneyland. Kali ni dapat pegy bukan 2 / 3 jam  kat DIsneyland but the whole day duk sana. Mmg giler2 punya best la. Syukur sgt kat Tuhan cause temukan aku ngan bisnes ni. Masing2 wish murahkan rezki alhamdulillah rezki sekarang semakin bertambah. Thanks a lot yg wish tu......

HADIAH PALING BERMAKNA YANG AKU HADIAHKAN PADA DIRI SENDIRI
GO GO GO HONG KONG!!!
YEH....YEH.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...