Monday, May 2, 2011

~SEDIHNYA~

Baru2 ni aida post kat FB pasal kebaikan garam buluh then tak sangka plak dapat respon dari member tapi respon yang menyedihkan......


 Tak sangka sampai mcmtu skali, so u olls dh tau pasal produk ni but tak share ngan org lain mesti sedih once bila u olls dh tau diorg dh takde. Aida pun baru join this bisnes then baru tau pasal produk ni bila share dpt komen mcmtu pun sedih.
Ye la kita baru nak membantu tapi ye la tak sempat kan. So jgn perkara ni berlaku kat u olls plak...

So cegah sebelum kena!!!

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...