Tuesday, May 31, 2011

~Pikir Tentang Diri U Olls Dulu~

Kat sini aida nak share skit la kan ngan u olls walaupun aida lum kawen tapi ni pengalaman2 member yang dh kawen la. Biasanya la pompuan yg dh kawen once bila kita berckp ttg jaga kecantikan or kesihatan diri ni mesti ckp ala takpe la i utamakan anak ngan suami dulu. Mmg la tak dinafikan semua orang utamakan keluarga, tapi u olls pernah terfikir tak once kalau u olls dh sakit saper yang paling susah. Tentu anak2 & suami u olls kan. Ye la selama ni u olls yg jaga mereka. Bukan kita mintak utk sakit....tapi u olls tak tau bila nak sakit kan. Sama ada ia kritikal atau tak u olls tak tau right?

Sebab tu la aida selalu ingatkan kaum wanita kesihatan dari sekarang la nak kena jaga, nak kena cegah dr sebarang penyakit. Aida takde saje2 nak u olls pakai corset premium beautiful tu kalau takde sebarang kesankan. Sebab dh dpt lihat kesan ke atas org yg dh pakai then aida pn pakai. So tak salah la kalau aida nak share ngan u olls..

Pakai PB ni leh ubah u olls daripada Puan kepada Cik. Kalau tak caya pakai la. Member2 aida yg dh kawen majoriti ingat tak kawen lg....why? sbb pakai premium beautiful ni la. Mmg corset yg miracle la.

Satu lagi u olls nak tau tak suami paling suka pada isteri yg pandai cari duit. Confirm suami tak pandang lain. Ye la u olls dh pakai korset PB badan dh lawa then ditmbh plak wt bisnes lg la income bertambh. Leh bantu family lg....aduiii mmg untung la sape yg pakai PB then join bisnes gak. Hasilnya berbaloi2.....

Cuba renung2kan :
~Isteri yang pandai cari duit suami akan sayang & bangga. 

~Perempuan yang seksi ramai tapi perempuan yang pandai cari duit tak ramai.

~Wang bukan segala-galanya tapi segala-galanya memerlukan wang.

~Tak perlu jadi hebat untuk mula, mula dari sekarang utk jadi hebat.

any soklan leh contact
aida 
013-9500953
@
aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...