Wednesday, May 11, 2011

~Lelaki pun boleh?~

Jgn u olls tak percaya baru2 ni lelaki yang bercakap pasal korset tau. Bukan pompuan....kalau pompuan tu perkara biasa la, ye la produk pompuan. Ni lelaki mmg mencabar tul. Tapi u olls jgn tak tau lelaki jual lagi laku daripada pompuan. Ye la lelaki komen skit je confirm pompuan tu gelabah taik itik kan.....
mcm kita la. Kalau ade je suami ke pakwe ke tegur confirm tak senang duduk kan. Ni plak org yang tak kenal tegur lagi la.

 Kat sini nak citer skit la pengalaman si DSM Khairul ni tuan empunya diri yang aida maksud kan tadi. Macam2 citer dia kongsi ngan ktorg....

Kes 1
Ade sorang gadis ni ade ketulan tau kat breast dia buat after pakai PB ni selama 2 bulan, then dia gy check kat DR didapati bahawa ketulan tu dh menjadi ketulan sebesar biji guli je. So u olls bayangkan la lama2 mesti la hilang kan.

Kes 2
Terjadi pada DDM beliau sendiri di mana 5 tahun dh DDM ni kawen but takde anak lagi. Pastu bila dh start buat bisnes PB ni dia pakai then mkn skali Pil Maharani. After pakai 3 bulan dia disahkan hamil. U olls bayangkanlah 5 tahun takde anak then dengan kuasa Allah dan usaha yang dilakukan alhamdulillah berjaya.

Kes 3
Ni berlaku pada pengait buah kelapa sawit. U olls tau la keje ni perlu byk tenaga utk kait buah kelapa sawt tinggi tu. Mmg jenuh la. Nak dijadikan citer bila dh selalu teran nak ambil buah kelapa sawit akhirnya keluar buasir. Aduiiii....sampai mcmtu skali. Pastu si khairul ni pn suggest la pakai girdle kat pakcik ni....alhamdulillah after 3 hari pakai buasir ni kecut & masuk semula. After dia percaya ngan produk ni...dia pun jual kambing2 yang ade untuk mulakan bisnes ni. Sbb dia pun ade kambing. Tgk sampai mcmtu skali kan.....

Kes 4
Untuk pengetahuan u olls lelaki pn leh pakai PB k...tapi bengkung je la. Ade satu kes ni dia ade batu karang ngan angin pasang. Ubat utk batu karang hanya laser je la tapi tau la kosnya. Then dia pn pakai la bengkung, dalam 2-3 minggu gy jumpa DR batu karang dia dh pecah. 

So PB ni mcm2 kegunaannya dan khasiatnya yang kt sendiri tak tau kalau kita tak pakainya.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...