Sunday, May 8, 2011

~Abg Suka~


U olls nak tau tak ade member aida ni dh pakai Bio-Ever kat bahagian breast dia....kesan mengagumkan. Kejap je baru pakai dh nampak perubahannya. Yg mana dulu breast dia tak berada pada kedudukan asal but now after dia pakai nampak beza. Dia saje nak tgk betul ke ia berkesan. So dia pakai la sebelah dulu. Then after tgk beza kiri ngan kanan....yang pakai Bio-Ever tegang dan nampak montok. Tapi takleh la nak tunjuk gamborkan...


Di samping tu jugak, kalau pakai kat bahagian sulit plak member aida bgtau husband dia ckp nape lain ek. Mcm mula2 kawen dulu plak.....
Bukan nak bercerita lucah tapi ni realiti walaupun aida belum kawen tapi ni semua hasil pemakaian oleh member aida. So kongsi la ngan u olls semua. Ni pun utk kebahgian u olls kan.
Aida just share ape yang aida tahu.


So kalau berminat leh contact aida
013-9500953
@
email
aimal_13@yahoo.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...