Friday, May 13, 2011

~5 in 1~

Aper tu 5 in 1...aaaaa nak tau kena baca entry aida ni. Kalau before ni kt familiar ngan 3 in 1 kan, ye la byk minuman 3 in 1. Tapi 5 in 1 ni bukan plan celcom ek u olls....ni kebaikan yang diperoleh daripada pemakaian korset Premium Beautiful.

1. Kesihatan
U olls nak tau tak skrg ni pelbagai jenis penyakit atau virus yang wujud, tak sempat satu virus nak hilang wujud lagi virus yang baru. Utk info u olls jugak penyakit adalah bermula daripada apa yang kita makan. So semua tu perlu dicegah before dijangkit. 
Contoh masalah keputihan, u olls tau tak keputihan yang tak keluar means duduk je dalam rahim kita boleh menyebabkan salah satu punca kemandulan. Ni kerana keputihan tu sendiri mengandungi asid yang boleh merosakkan sperma. Means sperma tu tak sempat lg nak ke ovum dia dh mati.
Utk pengetahuan u olls jugak keputihan yang teruk boleh menyebabkan lingkaran gelap bawah mata. 
Untuk yg dh berkahwin keputihan ni akan mengganggu hubungan u olls bila bersama, ia jadi x selesa. 
Nanti terbantut plak plan......
ok next.......

2. Kecantikan
Sepertimana yang u olls tau semua wanita tak kira usia semua nak cantik kan. Tanyalah sape2 pun. Cantik ni dh sinonim ngan wanita....
U olls tau tak pemakaian PB ni 30% adalah untuk kecantikan dan 70% untuk kesihatan. Tuhan dh anugerahkan wanita dengan aset yang percuma iaitu payudara. Kalau breast besar pun biarlah duduk pada kedudukan yang betul & kalau kecik pun biarlah firm. So sebagai insan yang menghargai aset yang diberi olehNYA kita perlulah menjaga sebaik yang mungkin.
Sekarang ni umur tak penting yang penting adalah awek muda. Tul tak u olls???
Next.....
3.Keselesaan
Pakai PB ni confirm selesa sebab fabrik akuatek & akuadyne, ape benda plak la tu. hehehe ala kain mcm swimming suit & angkasawan punya tu. Kain nipis je melekat kat badan, so u olls takde la rasa rimas ke berpeluh ke. Ia dapat mengawal keadaan suhu bergantung pada tempat tersebut. Contoh apabila u olls kat tempat sejuk liang2 dalam kain ni mengecut dan memerangkap udara dari keluar so u olls takde rasa sejuk. Then bila tmpt panas liang2 dalam kain tadi akan terbuka supaya udara panas keluar. Confirm la selesa kan....pastu badan u olls pun tak berbau.
Ok next......
4. Kewangan
Ni mmg bonus la utk u olls. Dh la dpt pakai, dapat rasa then leh wt duit plak. Sape taknak kan???
Aduuiiiii mmg suami akan sayang la kat isteri2 yang pandai cari duit ni. Bukan senang tau nak cari kerja skrg. Semua nak pengalaman la, pendidikan tinggi la. Tapi ni u olls takde susah2. U olls sendiri tau kesan pada u olls so semua org leh wt bisnes ni. 
U olls boleh bebas dari masalah kewangan once u olls dh join this bisnes. Try tanya para suami....suami mana yang tak suka isteri pandai cari duit???
Cuba u olls pikir kan dh la badan lawa, sihat pastu pandai cari duit plak. Mmmmm confirm suami tak cari lain.
U olls nak tau tak ade Juruaudit kat Bank Rakyat bgtau bila bulan puasa terpaksa balik lewat sbb pe? Sebab ramai sgt apply loan utk raya....ayoyoyo
Sampai mcm tu skali kan. Ye la bulan puasa duit mengalir dh mcm air pastu nak raya plak. Mau tak cukup duit. Tapi bila wt bisnes ni semua masalah tu dh takde. Hati pun senang kan....
Bukan saja dapat jana badan tapi jana pendapatan.
Seterusnya...

5. Keselamatan
Ni mmg paling best. U olls yang dh pakai tau kan cara. Tapi u olls boleh imagine tak org yg tak pernah pakai. Tau ke cara nak buka???
Confirm tak tau kan....
Mmmm so kalau katakan la u olls jalan sorang2 tentu selamat kan sbb kalau org nak rogol pn surender...ye la. Tak tau nak bukak. Sempat terajang dulu nak bukak. So awas pada perogol2 semua....jangan hampiri wanita2 yang pakai PB. Kalau tidak anda akan menyesal......

So setakat tu yang aida nak share ngan u olls nanti kalau ade info yang lain aida kongsi lagi....

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...