Tuesday, April 5, 2011

~Premium Beautiful - Mana lagi seksi~

Kenape perlu bengkung beginiii??


beng1

begini..

beng2

dan beginiii…

beng3
Tau tak ape kesan pakai bengkung seperti  ini..:
- sakit tulang belakang
-susah untuk bergerak atau menyusukan bayi..
-stretch-mark tak hilang
-sometime tersalah bengkung buatkan rahim boleh jatuh…
-menekan peranakan kerana kainnya tidak stretchable and flexible..
-panas dan berpeluh buatkan tidak selesa..
-terjadi perpeluhan yang boleh mengakibatkan pertumbuhan bacteria dan kulat pada alat sulit dan pangkal rahim..
-sometime mengakibatkan perut jadi hitam…
dan macam2 lagi…

So kenape perlu berbengkung macam ni kalau kite boleh pakai bengkung macam ni…

premium-beautiful


Tak ke lagi sexy….

Abang kite pun tergoda ok…

Kebaikan PB ni u all semua pun dah tau kan…

So jom kite berpantang secara sexy…

Kan lagi sexciting!!

Call me at 013-9500953

or

email me at aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...