Monday, April 25, 2011

~Pesta Buku~


23hb aritu aida pegy PWTC ade Pesta Buku, ramai giler org kat situ. Nasib la tak bawak kete naik STAR je, kalau tak jenuh la nak cari parking. Masuk2 je dh tak tau nak masuk mana satu....last2 masuk Karangkraf. Bila dh masuk mata berpinar-pinar plak nampak byk giler buku2 then murah2 lak tu. Sampai tak terpilih la nak buku mana. Last2 beli gak beberapa buah buku. hehehe. Boleh la buku motivasi utk improve lagi diri.

 
Posing dulu before cari buku

Berpinar mata tgk.

Di tengah2 pesta buku terselit pulak 
jejaka2 maskulin ni!!!

Tgk ramai giler org kan....
sampai nak pilih buku pun seksa!!!

Lastly 3 buku motivasi aida beli.....
Biar Betul-Betul, Nak Jadi Jadi & 
Buat Sampai Jadi
Oleh Dr. HM Tuah Iskandar al-Haj
sayang tak sempat nak bergambor ngan 
penulis cause ramai sgt. Huhuhu

Opps lupa plak then buku NUR cause 
My Leader ade kat dlm ni....

See my Leader HANIS HAIZI



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...