Tuesday, April 26, 2011

~Free Trip~

Akhirnya dapat gak surat dr company 
pasal trip ke Hong Kong.....
Syukur sgt. Untuk pengetahuan u olls aida baru je join ni bulan 2 ari tu tapi tak sangka dapat join gy Hong Kong
tu la dalam bisnes ni takde yang mustahil
bak kata Dr. HM Tuah kita sendiri yang menentukan kita nak jadi ape. So kalau kita nak berjaya atau tidak berjaya semua tu bergantung pada diri kita sendiri then barulah berserah pada Yang Maha Esa.

Dh la kat Hong Kong tu org ckp syurga membeli belah, ape nak beli ek kat sana. Terpikir2 gak ni. Hehehe.
Maklum la tak pernah gy oversea but after join ni barulah merasa gy oversea. U olls pun leh jadi mcm aida kalau nak.....
Sape yang taknak dh la semua ditanggung oleh company, u olls just bawak duit shopping je. 
Taknak ke???
Mustahil taknak kan, penginapan VVIP, makan minum VVIP, aktiviti especially Disneyland semua ditanggung. Aduiii kalau gy sendiri mmg tak mampu nih.
Tak sabor nya nak gy sana ni...

HONG KONG AIDA AKAN KE SANA NANTI!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...