Monday, April 18, 2011

~ALMARI BARUKU~

Akhirnya tercapai impian utk membeli almari baru, kalau before ni guna almari zip tu je sampai dh senget benget cause baju bertambah tp almari 
stay mcm tu.....
mcm rupa nak mencecah bumi dh tapi taknak la tunjuk yg u olls gambor lama hehehe...malu la. Maklum la duk umah sewa kan so almari ala kadar je la. Tapi last2 tak tahan sgt smlm gy la cari almari. 
Konon nak warna putih sama ngan katil aida tapi jumpa almari besar warna hitam je. So ape lagi terus rembat la. Penat giler semalam kemas baju tapi puas hati dpt beli almari yang besar so semua muat duk dlm tu........hahahahaha akhirnya lega.

Ni masa sesi mengemas....

Akhirnya!!!
Suka-suka....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...